Slotdrive voorjaar 2019

De datum van de Slotdrive is gewijzigd. Deze zal nu worden gespeeld op DINSDAG 23 APRIL. De aanvang van de middagdrive is zoals gebruikelijk om 14.00 uur en van de avonddrive om 19.15. Meer informatie volgt binnenkort.

Nieuwjaarsdrive 2019

De Nieuwjaarsdrive was als vanouds gezellig en druk bezocht. Het traditionele Saladebuffet van en door leden oogstte lof van alle aanwezigen. Met dank aan Tineke Luth die alles coördineerde en de kooklustige leden die al die prachtige schotels en lekkernijen hebben gemaakt. Dat waren: Gerrie v.d. Schaaf, Nelleke van der Meer, Jos van Weezel, Lisa Wierda, Wil van der Veer, Tineke Luth, Geertje Witteveen, Miriam van der Velde, Marieke Witterman, Fré Faber, Sjoukje Annee, Jennie Spijksma, Inga IJsebaart, Marijke Sietsma, Karin Hellinga, Trudy Lunter, Loes Timmer, Gerda van den Hengel en Jannie Gebben.

Speloverzichten Kerst- en Nieuwjaarsdrives

Op de speloverzichten kunt u zien wat de maximaal haalbare score was voor de verschillende spellen. Dit optimale resultaat wordt berekend door het computerprogramma dat de spellen “schudt”.
Kerstdrive:
Klik op: SPELOVERZICHT MIDDAG of op: SPELOVERZICHT AVOND.
Nieuwjaarsdrive:
Klik op: SPELOVERZICHT MIDDAG of op: SPELOVERZICHT AVOND

Slotdrive voorjaarscompetitie 2018

De foto’s die Julius van Dijk heeft gemaakt tijdens de Slotdrive staan online bij FOTOALBUMS. Voor de speloverzichten van de middag klik HIER. Voor de speloverzichten van de avond klik HIER.

Foto’s Slotdrive

De foto’s van de Slotdrive (met dank aan Julius van Dijk) staan online. Kijk bij Fotoalbums.