Slotdrive

De datum van de Slotdrive is gewijzigd. Deze zal nu worden gespeeld op DINSDAG 23 APRIL. De aanvang van de middagdrive is, let op, om 14.30 uur. Dat is dus een half uur later dan gebruikelijk bij drives. De avonddrive begint om 19:30 uur. Tussendoor is er een heerlijk saladebuffet. Controleer of uw inschrijving (alleen voor leden) correct is verwerkt door te klikken op DEELNEMERSLIJST. Heeft u zich nog niet opgegeven en wilt u wel meedoen? Stuur dan zo spoedig mogelijk een mailtje naar wedstrijdzaken@bridgesocieteit.com. Vergeet niet daarbij uw keuze voor middag of avond en wel of geen buffet te vermelden.  Deelname kost € 5,- per persoon, over te maken op bankrekeningnr. NL22RABO0134415663 t.n.v. Bridgesocieteit Sneek. Per drive is plaats voor maximaal 36 paren. Vol is vol. Bij onverhoopt afzeggen kan restitutie van het inschrijfgeld slechts plaatsvinden als dat uiterlijk vier dagen voor de speeldatum gebeurt, dit in verband met de dan reeds gemaakte kosten van het buffet.

Zomerinloop 2019

Ook deze zomer kunt u bij ons weer gezellig blijven bridgen. Iedere dinsdagavond van 28 mei t/m 13 augustus is er de jaarlijkse Zomerinloop, aanvang 19.30 uur.  Deelname is alleen voor leden maar u mag wel iemand van buiten de club als partner meenemen. Opgave uiterlijk de maandag ervoor (vóór 20.00 uur!) via wedstrijdzaken@bridgesocieteit.com. Speelt u met iemand van buiten de club, geef dan ook zijn/haar naam en het lidmaatschapsnummer van de NBB door. Maximaal 36 paren per avond. Inleg € 5,- per paar. Prijzen voor de nummers 1, 4 en 7 en een poedelprijs. Een overzicht van de paren die zich hebben opgegeven voor de eerstvolgende Zomerinloop vindt u door te klikken op DEELNEMERSLIJST.  De optimale score voor de gespeelde spellen vindt u bij SPELOVERZICHT.

Nieuwjaarsdrive 2019

De Nieuwjaarsdrive was als vanouds gezellig en druk bezocht. Het traditionele Saladebuffet van en door leden oogstte lof van alle aanwezigen. Met dank aan Tineke Luth die alles coördineerde en de kooklustige leden die al die prachtige schotels en lekkernijen hebben gemaakt. Dat waren: Gerrie v.d. Schaaf, Nelleke van der Meer, Jos van Weezel, Lisa Wierda, Wil van der Veer, Tineke Luth, Geertje Witteveen, Miriam van der Velde, Marieke Witterman, Fré Faber, Sjoukje Annee, Jennie Spijksma, Inga IJsebaart, Marijke Sietsma, Karin Hellinga, Trudy Lunter, Loes Timmer, Gerda van den Hengel en Jannie Gebben.

Speloverzichten Kerst- en Nieuwjaarsdrives

Op de speloverzichten kunt u zien wat de maximaal haalbare score was voor de verschillende spellen. Dit optimale resultaat wordt berekend door het computerprogramma dat de spellen “schudt”.
Kerstdrive:
Klik op: SPELOVERZICHT MIDDAG of op: SPELOVERZICHT AVOND.
Nieuwjaarsdrive:
Klik op: SPELOVERZICHT MIDDAG of op: SPELOVERZICHT AVOND

Slotdrive voorjaarscompetitie 2018

De foto’s die Julius van Dijk heeft gemaakt tijdens de Slotdrive staan online bij FOTOALBUMS. Voor de speloverzichten van de middag klik HIER. Voor de speloverzichten van de avond klik HIER.

Foto’s Slotdrive

De foto’s van de Slotdrive (met dank aan Julius van Dijk) staan online. Kijk bij Fotoalbums.