Persoonlijk nieuws van en over onze leden. Ook een bericht plaatsen? Stuur een mailtje naar de secretaris: secretariaat@bridgesocieteit.com.

Herstel Tineke

Tineke Hofma is gelukkig weer herstellende van haar ongeluk met de fiets. Ze is er nog niet helemaal maar heeft al wel weer een aantal taken voor de club op zich genomen. Iedereen die haar een hart onder de riem heeft gestoken met een telefoontje, kaartje of andere attentie zegt ze daarvoor hartelijk dank! Al dat medeleven heeft haar goed gedaan.

Overlijden Jan de Vries

geplaatst 9 maart 2018

Zeer onverwacht is dinsdag jl. ons gewaardeerde clublid Jan de Vries op 88-jarige leeftijd overleden. Zaterdag 10 maart is er in de Parkflat Stadsfenne gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen. De uitvaart van Jan vindt plaats op maandag 12 maart om 13.30 uur in de Grote Kerk te Hindeloopen. Daarna wordt hij naar de begraafplaats aldaar gebracht. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren.

Bedankt

Januari 2018

Beste mensen,

Heel erg bedankt voor alle condoleances en lieve berichten na het overlijden van Jan. Bovenal wil ik nog even terugkomen op het moment dat Jan voor de eerste keer na zijn laatste operatie terugkwam om weer te gaan spelen. Hoe hartverwarmend hij werd ontvangen; het was bijzonder. Dan is het toch meer dan een wedstrijdclub. Bedankt.

Met warme groet, Geertje Witteveen