Openingsdrive Najaar 2018

Op donderdag 6 september a.s. starten we het nieuwe seizoen weer met ons traditionele (gratis) Captain’s Dinner gecombineerd met de openingsdrive in de middag en avond. Voor aanvang van de avondsessie vindt de Algemene ledenvergadering plaats. Het bestuur nodig u allen uit
om hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich voor de Openingsdrive opgeven door een mailtje te sturen naar wedstrijdzaken@bridgesocieteit.com. Vergeet niet daarbij te vermelden of u ‘s middags of ‘s avonds wilt spelen. Als u geen gebruik wilt maken van het gratis buffet, geef dat dan ook even aan in uw mailtje.

Zomerinloop 2018

Iedere dinsdag van 15 mei t/m 14 augustus is er de jaarlijkse Zomerinloop, aanvang 19.30 uur. Klik op DEELNEMERSLIJSTEN voor een overzicht van de speeldata. Daar kunt u desgewenst doorklikken voor de lijst van een specifieke dag. Deelname is alleen voor leden maar u mag wel iemand van buiten de club meenemen. Maximaal 36 paren per avond. Inleg € 10,- per paar, inclusief 4 consumpties (koffie, thee of frisdrank). Er zijn mooie prijzen. Voor de nrs. 1 t/m 3  waardebonnen van € 15,- tot € 7,50 p.p. Voor nr. 7 een fles wijn p.p., voor nr. 11 een doos bonbons p.p. (niet bij 12 paren) en voor nr. 15 een handdoek p.p. (niet bij 16 paren). Opgave via wedstrijdzaken@bridgesocieteit.com  vóór 20.00 uur de maandagavond voorafgaand aan de speelavondSpeelt u met iemand van buiten de club, vermeld dan zijn/haar lidmaatschapsnummer van de bond.

Slotdrive voorjaarscompetitie

De foto’s staan online bij FOTOALBUMS. Voor de speloverzichten van de middag klik HIER. Voor de speloverzichten van de avond klik HIER.

Buffet Nieuwjaarsdrive

De Nieuwjaarsdrive was als vanouds gezellig en druk bezocht. Het traditionele Saladebuffet van en door leden oogstte lof van alle aanwezigen. Met dank aan Tineke Luth die alles coördineerde en de kooklustige leden die al die prachtige schotels en lekkernijen hebben gemaakt. Dat waren: Gerrie v.d. Schaaf, Sjoukje Annee, Riet Jurna, Nelleke v.d. Meer, Aukje Toornstra, Jennie Spijksma, Jos van Weezel, Inga IJsebaart, Lisa Wierda, Marijke Sietsma, Wil v.d. Veer, Karin Hellinga en Marianne v.d. Velde. Ook dank aan Bertha Derlagen die de Gezonde Apotheek Van Dijk ertoe bewoog de heerlijke haring te sponsoren.

Foto’s Slotdrive

De foto’s van de Slotdrive (met dank aan Julius van Dijk) staan online. Kijk bij Fotoalbums.