Oudejaarsdrive

Vrijdag 29 december is er weer de gezellige Oudejaarsdrive. De middagsessie is inmiddels volgeboekt. Voor de avondsessie zijn nog plaatsen.  Tegen betaling (en vooraf reserveren!) kunt u genieten van een uitgebreid stamppotbuffet en als toetje een heerlijk ijsbuffet. Maximale deelname per drive is 38 paren. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een attentie. Vol is vol dus geef u tijdig op! Doe dat in elk geval vóór 22 december a.s. via de mail: wedstrijdzaken@bridgesocieteit.comVergeet niet te vermelden wel of geen buffet. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon zonder buffet, of € 12,50 per persoon met buffet. Betaling op bankrekeningnr. NL22RABO 01 3441 5663 geldt als definitieve deelname.

Klik op de DEELNEMERSLIJST. Bovenaan staan de paren voor de middag. Scroll naar onderen voor de paren van de avond. Om misverstanden te voorkomen is het belangrijk dat u controleert of u op de lijst staat.

Het programma is als volgt:

14.00 – 17.00 uur : middagsessie
17:30 – 19.00 uur :  buffet
19:15 – 22.15        :  avondsessie

De uitslagen van de Oudejaarsdrive komen weer te staan bij Uitslagen en Standen.

Nieuwjaarsdrive

Het jaar 2018 luiden we in met de feestelijke Nieuwjaarsdrive op donderdag 4 januari. Ook hier is er een middag- en een avonddrive. Per drive kunnen maximaal 38 paren meedoen. Vol is vol, dus geef u tijdig op door een mailtje te sturen aan wedstrijdzaken@bridgesocieteit.com. Traditiegetrouw is er tussen de middag- en avonddrive een smakelijk Saladebuffet dat voor en door leden wordt gemaakt onder de bezielende leiding van Tineke Luth. Deelname is gratis.

Heeft u zich al opgegeven? Klik dan op DEELNEMERSLIJST om te controleren of u op de lijst staat en of de gegevens kloppen. Bovenaan staan de paren voor de middag. Scroll naar onderen voor de paren van de avond.

Foto’s Slotdrive

De Slotdrive op 20 april jl. was druk bezocht en heel gezellig. Voor de beste spelers was er een aardige attentie en tevens werden de prijzen uitgereikt aan de nummers 1 en 2 van elke lijn in het afgelopen seizoen. Het uitstekende buffet vond gretig aftrek.

De foto’s van de Slotdrive (met dank aan Julius van Dijk) staan online. Kijk bij Fotoalbums.